top of page

ALLES OVER STUDIO WAVES

DSC_0179.JPG

Zoekende naar meer balans in mijn leven en naar ontprikkeling voor mijn hoogsensitief persoontje, zette ik in 2016 mijn eerste stappen op de yogamat. Door de nieuwsgierigheid naar meer verdieping en kennis over yoga volgde ik in 2022 de vinyasa teacher training in AntwerpYoga onder leiding van Ine Maes.

Een intense en zeer leerrijke opleiding die mij enorm veel bagage bijbracht en liet groeien als persoon. 

Yoga haalt het beste in mij naar boven. Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen warm te maken voor de vele voordelen ervan. Ik hou van een vleugje uitdaging en speelsheid in mijn lessen, met voldoende afwisseling en spicy flows. Met veel passie, enthousiasme en bewuste aandacht voor ieders unieke anatomische bouw en practice level, streef ik naar gedifferentieerde lessen met een down-to-earth aanpak. Daarnaast blijft mijn eigen yoga practice belangrijk en laat ik me inspireren door verschillende teachers waaronder Valérie Rousseau.

Naast gepassioneerd yogini, ben ik vrouw, mama van twee energieke boys en sportleerkracht in het secundair onderwijs. Ik ga graag kamperen, hou van sporten en muziek, kan eens goed uit de bol gaan op de dansvloer en geniet ten volle van uitstapjes met mijn gezin, familie en vrienden.

bottom of page